Wednesday, November 26, 2008

AirasiaX KL-LONDON

Akhirnya jadi jugak Airasia flight London-KL, murah gile at only RM499 one-way. Murah tu, walaupun terpaksa tahan mata tengok awek baju merah yang sangat TAK CUN. As we speak dah banyak tarikh tiket sold out. So sile booking cepat-cepat.

Booking Period : Now - 30 Nov 2008
Travel Period : 11 Mar - 24 Oct 2009

5 comments:

anis-chan said...

seriyes xlawa kan airasia pnya stewardess, dah la baju merah, rambut kuning plk, kulit gelap. combi yg x seswai langsung!

anis-chan said...
This comment has been removed by the author.
Azyyati said...

hahahah rambut kuning ke oren? Ya betul combination yang sangat menyakitkan mata, itu belum masuk mekap tebal 10 inci tu

mountdweller said...

Dah jadi promoter pulak!. Sakit mata, sakit matalah asalkan poket tidak sakit sangat.

Azyyati said...

ya uncle, bagus untuk poket orang macam saya ni yang kene berjimat-cermat balik setahun sekali