Saturday, July 12, 2008

Liwat meliwat... lately

Sodomy-  one of da most undeniably popular headlines one can see these days. Liwat meliwat ni dah jadi cam perkataan biasa. Dulu masa kecik I've never heard of that, but when Anwar's case became the limelight back in 1998 and again now after 10 years of time, aku baru tau apa itu sodomy i.e. ikut jalan belakang. Gay lesbian transvestites semua dah jadi common issues. Kat sini siap ade annual gay parade and the thing's gained acceptance by the community.

Isu yang menarik, which led me to wandering around the net googling 'Saiful Bukhari' instead of working on my report. Lots of gossips and theories bout this liwat stuff, some believe and some do not. Apa2pun, yang paling best sekali bile aku jumpa friendster si mamat hensem ni sendiri. Though couldn't access for his profile's been resctricted to public, still aku gelak guling2 tengok shoutout dia->

Dear Anwar the hypocrite! I challenge you to swear on the Quran. Set the place and time! I will come. The truth will prevail. Falsehood will surely be exposed. I am not afraid to die. God is mighty!”

COME ON, kot ye pun nak main daring2 ni, takkan la kat FRIENDSTER??? Huhuhu sedih betul.... sama sedih dengan mamat lagi sekor ni->



Bo-do-nye...

2 comments:

Alexi said...

main supoh2 ngan quran...lonie supoh ngan quran prkara biasa...keney laa tubey laknat oghe g2...parop laa dunio loniee

mr.ruhi said...

tu kato..
eh3..ni kakti hok ajim berdebat dgn aku time mudo2 dlu ni..hahahah
kakti ni jeng jgk orgnye..ahahaha