Sunday, December 28, 2008

Cardiff, just peaceful

Spent my short christmas holidays in Cardiff with Yati (charming, wonderful host) and Ina (the girly girl). We hadn't met for a year, last time jumpa kat rumah Ina in London.

Manchester is pale in comparison to Cardiff's serene, and I don't wanna start on London. When shopping during Boxing Day in other places was like wall-to-wall packed with people, Cardiff city was just another ordinary day. Oh peaceful Cardiff... untung kau Yati. Thanks banyak2 kat tuan rumah and housemates yang baik hati. Sapa-sapa nak datang Cardiff sila la contact diorang ni (hehehe gurau je, jangan mare).

Gambar kat bawah ni masa pegi Cardiff Castle, nampak macam kat Ireland plak.

Yati- tuan rumah yang sangat rajin memasak, seriously

Ina- London chick, hot & available hehehe

Muka Yati happy gile jumpa aku hahaha

Jump!!!

9 comments:

MahFuzaH said...

hohoho..bob the builder..hehe.. kak yati ni bangga gilar haaa..ada orang manchester puji dia...huhu...

Azyyati said...

Hahaha dia seronok betul kena puji ye, perasan betul. Tak kuasa I nak layan!

putdgreat said...

bestnyer nampak korang!!happy giler muke.hahha.ok,kang kitrg sampai 2010 jage kitrg tau.aku nak korang belai aku setiap malam, food supply non stop.susu, chocolate,cheese nak byk.hahha.

Azyyati said...

Ye nanti kitorang layan kau macam tuan PUTERI (uwek) yeah riteeee! Datang la wey, nanti kita round satu Europe yeah!

Fakhzan Marwan said...
This comment has been removed by the author.
Fakhzan Marwan said...

Salam,

Yati!

I dont even know that u have a blog, for such for a long time plak tuh! Forgive me..hehhehe..Azam dah balik msia ker? best nyer g cardiff, ah ah ah bila la nak sampai! :D

Azyyati said...

Salam Fakhzan
Takde la lama sangat pun, bosan dok sini, jadi blogger la jawabnye hehehhe Azam's still here, currently in his final year. If u plan to visit Manchester just give me a shout all rite :)

epelijau said...

ermm..ada 'rumah tumpangan' di Cardiff ye. Ni yang lagi semangat nih. Kalau sifu datang mestilah layan lagi gempak dari layan puteri ekkk ekk ekk...hihihih

Azyyati said...

Of course! Everything provided free of charge, bodek punya pasal! Sorry la put, takleh nak bodek kau hahahah