Sunday, June 7, 2009

Peguam Manohara tarik diri



Sebagai orang kelate sejati (buke ore kelate koya tak kenal asal-usul like some goofy I know, yeah some annoying goofy whom I really despise), of course aku follow cite Manohara ni. Mula-mula aku kesian juga, siap marah kat suami dia lagi. Lama-lama aku rasa suspicious. Semacam je dua beranak tu, muka pompuan tu macam tak pernah buat kerja rumah langsung. Inikan pulak DISILET-SILET?

Ini muka kena dera OK

The video below might be the closest remake of 'Manohara's forehead inflicted with a hot iron'



Muaaahahahahaha

Ni ada lagi satu cite pasal dia- read here and here

Ntah la mana satu betul, wait and see...

8 comments:

Ahlami said...

yer betul..xleh cayo sgt jugop ko media nihss...xtau la hok mano sor betul..huhu

Alexi said...

2 laa..gelenya nk kawen ngan sek kerabat diraja...rasa laa...kawen oghe kebyakan kan mudoh..ko guano...

Obefiend said...

hola

yeah.. mari silat silat

mountdweller said...

Salam Azyyati.

Kelakar, itu agaknya yang berlaku.

Memang muka dia ni, muka cakap pusiang sama macam maknya. Dia kakwin pun kerana desakan maknya pasal duit kot?

Azyyati said...

Ahlami- setuju 100%

Alexi- doh cik abe banyok pitis, kalu dok gak jange harap nok kawin

Obefiend- hola. that's why we use photoshop :)

Mountdweller- barangkali, kalau husband dia tu rakyat biasa tak logik mak dia nak kasi kawen kan? dah la umur baru 17. budak lagi.

edot said...

setuju2! xleh caye 100%!!
mak die xleh trime kenyataan kot ex bf die dlu2 lg kaya dr kuTT hehehehehhh..mak nye pon..kejap ade tudung..kejap lepak dlm pub!!haihhh dunia akhir zmn.....

Azyyati said...

edot- betul tu, background family dia pun dah kureng, bakpo la tt gi nikoh ngan tino lagu tu? mace la takdok artis jelita lain kat malaysia ni?

edot said...

sbb TT (bkn nama sebenar) pon spesis cmtuuu heheheeeeeehh..tmbh2 kaki tino lakss..;P