Monday, February 2, 2009

Snow... yuhuuuu!

Aku tak pernah berangan nak main snow di Manchester, sebab menurut kawan-kawan yang dah lama tinggal kat sini, Manchester memang takde snow. Tapi waktu bangun subuh pagi tadi, aku rasa sejuk semacam. Tengok kat tingkap- terus menjerit "SNOW! YEA YEA!"

Sejuk tapi seronottttnye.... Sempat ponteng lab kejap untuk pegi park ngan labmate aku semata-mata nak amik gambar. Aku sempat ajar dia perkataan yang sesuai untuk golongan seperti kami- DARAT @ KAMPUNG muuuuaaahahahha (budak darat gelak besar puas hati!)

Supervisor aku bermurah hati kasi free 'short tutorial' cara-cara nak buat snowman, aku pun tersengih-sengih cam kerang busuk dengar cite dia kuikuikui

Whitworth park

Depan school

MACHO MACHO MAN!

Weeee!

13 comments:

DaVillaiNz said...

SNOW..!! waaaaaaa..so nice..! Wish I could make a snowman too..hehehe..

mountdweller said...

Wau ceronoknya main snow. Nak itut...

Fakhzan Marwan said...

eiiii

lawanya! hahahhahahah....in london tebal gile tau...try g huda nya page..memang cantik la gamba2 dia tangkap....

awat sket sangat gambaq? :D

jiey ariffin said...

mana snowman mung nyo??
hehehe..=P

Azyyati said...

Nadia- meh la jalan sini time winter, best gillak

Mountdweller- memang seronot!

Fakhzan- Seriously London lagi tebal? Hohoho syoknya, tak sempat nak bergambar banyak sebab kene balik lab hehehh

Jiey- tokdey nok wak, ingat ko esok snow jugok pah bulih main lagi, tengok2 esok takdok doh huhuhu

Alexi said...

muahaha...sedap 2..bila ku leh merasa snowing2.nie..huk3

leiah said...

gamba mu tok complete, xdop snow cap...

epah. said...

contrast kaler kulit nge snow...hahaha

MahFuzaH said...

kak yati~ bile nak update blog? letakla gambar rumah baru....huhu..kak yati cardiff citer..keke...

nak tengok!!!

Azyyati said...

fuzah
tengah bz ni yang, nak letak gambar rumah sekarang buat malu je- bersepah gile! heheheh nanti dah kemas baru letak ye

Qaseh.Darwisy said...

Ahh..seronot seronot...!!
(sambil buat lompat bintang)

leiah said...

kemas rumah baru?upah yati pang jerr

epelijau said...

haha...ooppss...salam
snow lebat ye...
teringat masa kat sana dulu...hari pertama snow turun sket2...dah sakan amik gambo bagai..hari kedua...turun lebat sket lagi...lagi sakan...hari ketiga macam hujan ribut..sume duduk dlm umah dendiam...hahaha..kasut tak sesuai, asyik tergolek je....