Thursday, October 23, 2008

Raya Aidilfitri 2008

Huuuarrggh bestnya raya kat rumah!!!!

Tahun lepas aku raya kat Manchester- sungguh tak best! Macam tak raya langsung!

I reckon those who snapped their superficially happy and sweet smiling faces, as though they had really been enjoying the overseas raya moments, are too those who lived in denial despite missing their family the most... sedihnya. Come on, takde feeling raya langsung lah. Mungkin jugak orang cakap aku, being a lone married postgrad--> anti-social, tapi dalam bab ni memang aku betul raya kat UK tak best. Hampeh.

Azam spent the last three consecutive raya in UK. Kesian, kesian, kesian. He missed three wonderful years of balik raya kat kampung... Tup tup terus kena raya kat rumah mertua! Luckily the distance between the two houses is less than 5-minute car ride. Takde la gaduh balik raya rumah sapa.  Paling nasib baik semua anak2 sedara aku ingat aku lagi hehehhe bagus bagus!

From left: Adrin, Aiman, Afif, Areef, Adam

Sapa gemok sekarang? Of course bukan aku wakakakaka

Nida + Nazri = Adam, Adrin

Yani + Karim = Adlin, Aiman

Tok Pa dengan cucu-cucunya ultraman tiga & spiderman

Budak-budak zaman sekarang (bapak dia macam dah give up)

Isk... isk... isk...

Uwaaaa!!! Tokse ambik gambar!!! (lari naik atas sambil pegang lollipop)

Areef... areef... mu ni spoil la

6 comments:

Alexi said...

hahaha...arif mmg g2 sokmo

One word

MANJA..MANJA!!

Nway,bakpo kk tie napok koho tuo dlm pic 2...azam mudo plop

hehehehe...jgn maroh dehh..muehehhee

eMie said...

mu jange ngis plok xleh balik tahun depey deh..

Azyyati said...

gapo supikkk??? cess.. sebab spek tuh...
aaahh diamlah kau ndak!

Zainab said...

Sapa perempuan yang pakai baju purple gelap tu? Lawa siot

epelijau said...

salam..
meriahnya raya..
yg pakai tudung hitam tu mek yana ek? :)

Azyyati said...

salam Puan epelhijau
ya betol!