Tuesday, January 13, 2009

Israel soldier ran away from Palestinian boy

Video ni dah lama, tapi aku baru jumpa. Nampak tak askar Yahudi tuh dah siap sedia nak tembak budak tu. Tapi lepas budak tu baling batu kat dia, dia macam terdiam kejap, pastu terus cabut lari. Ada orang cakap Yahudi laknat tu nampak malaikat dekat belakang budak tu.... wallahualam. Israel defence pulak keluarkan press statement, kononnya nak cakap betapa 'baik'nya askar diorang tak sanggup tembak budak kecik- penipu laknat tunggu la kau kat neraka jahanam nanti.

Ya Allah selamatkanlah orang Palestin...



File kat bawah ni adalah list companies Israel & US yang harus diboikot. List ni ikut alphabetical order A to Z, so boleh print dalam kertas A4 and simpan dalam wallet or beg. Pegi jahanam dengan Israel.

DOWNLOAD FILE

4 comments:

mountdweller said...

Askar tu lari macam nampak hantu!

Azyyati said...

Kan? Macam dia nampak sesuatu yang menakutkan...

leiah said...

ini ke yg dikatakan batu dan kayu yg bersuara?waallahualam

Fakhzan Marwan said...

Salam

Yoyoyoyo! Kagum sebentar melihat video ini! Hahhaha, lari macam halilintar membelah bumi. Memang laknak Israel ini..

"(Azar) menjawab: "Patutkah engkau membencikan tuhan-tuhanku, wahai Ibrahim? Demi sesungguhnya, jika engkau tidak berhenti menyeru dan menasihati daku, sudah tentu aku akan melontarmu dengan batu; dan (ingatlah, lebih baik) engkau tinggalkan daku sepanjang masa." --- (Maryam: 46)